Webhosting

RSJ Media verzorgt zelf de hosting van uw website. Hierdoor is uw website steeds bij de ontwikkelaar ervan in het beheer en kunnen eventuele problemen ook sneller opgelost worden. 

Veiligheid van gegevens

Onze servers draaien in optimale omstandigheden in zogenaamde serverparken. Dit garandeert een optimale bereikbaarheid (99,5%). Bovendien worden van alle gegevens dagelijks een backup gemaakt. Hierdoor verliest u geen gegevens in geval van een probleem. 

Geen verborgen kosten

RSJ Media is transparant naar zijn klanten. Daarom zitten onderhoud en service in de prijs van de hosting inbegrepen*. Geen extra kosten in geval dat u bijvoorbeeld een extra emailadres nodig heeft. Wij maken het emailadres aan én configureren dit voor u op de computer.

*enkel voor websites die door RSJ Media zijn gemaakt, tenzij anders overeengekomen.

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Contacteer ons

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.
Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.
Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy