Webdesign

Clouds from Mindrelic on Vimeo.

In een wereld waar uw klanten sneller de mobiele telefoon in de hand nemen dan de computer aanzetten, is een goede website onmisbaar. 

Bovendien dient uw website nauw aan te sluiten bij de informatie die uw clienteel wenst te vinden. 

RSJ Media heeft 6 jaar ervaring in het maken van websites in alle denkbare sectoren. 

Mobiel internet

Is uw website reeds mee met de laatste technologie? Neen? Een gemiste kans! Onderzoek wijst immers uit dat het merendeel van de mensen tegenwoordig websites bezoekt via een mobiel apparaat (smartphone of tablet). Een website die geoptimaliseerd is voor deze toestellen (responsive website) is voor deze bezoekers onmisbaar. Informatie wordt op een overzichtelijke manier weergegeven en alle interacties (knoppen, afbeeldingen, ...) worden aangepast aan deze apparaten. Zo heeft elke bezoeker, mobiel of via een computer, een optimale gebruikservaring op uw website.

Copywriting

Schrijven voor het web is een vak apart. Teksten mogen niet te lang zijn en moeten vlot leesbaar zijn. RSJ Media assisteert u in het opstellen van uw teksten voor uw website. Het enige wat u nog moet doen is uw verhaal aan ons vertellen, wij doen de rest. 

Aanpasbaarheid

Het is belangrijk dat na het opmaken van uw website ook regelmatig nieuwigheden worden toegevoegd: aanpassen van openingsuren, nieuwe producten, nieuwe diensten, een promotie, ...
Alle websites die RSJ Media oplevert worden gebouwd rond een zogenaamd Content Management System (CMS). Hierdoor kan u zelf gemakkelijk via een inlogcode uw website aanpassen op elk moment van de dag. Nieuwe foto's en teksten plaatsen op uw website wordt in een handomdraai gedaan. 

Vindbaarheid

Uiteraard is het hebben van een mooie website niet voldoende. Uw klanten moeten de weg naar deze website ook vinden. RSJ Media optimaliseert uw website voor de meest gangbare zoekrobots (zie SEO) en denkt samen met u een webstrategie uit. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw website zo goed mogelijk rendeert. 

Indien nodig of gewenst, kan RSJ Media ook een Google Adwords (advertenties) campagne voor u opstellen. Ook sociale media campagnes horen tot de mogelijkheden.

Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie

Iedereen zijn stiel, dat mag duidelijk zijn. De wereld van het internet is voor velen te groot. We kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat u vragen heeft of gewoon niet weet waar te beginnen. 
Daarom staan we graag voor u klaar, om u van de juiste informatie te voorzien. Door onze jarenlange ervaring weten we op heel wat vragen een antwoord. Stel ze daarom gerust!

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Contacteer ons

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.
Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 
Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy