Over ons

RSJ Media is een jong bedrijf dat zich toelegt op online en offline processen binnen bedrijven. 
Zelfwerkend zaakvoerder Stef Hermans bouwde de afgelopen jaren veel ervaring op in de sectoren webdesign & -development, onderwijs, evenementen, ...

Met de vergaarde kennis maakte hij als zelfstandige in 2015 een nieuwe start in zijn carrière. De vele connecties die hij heeft vergaard in de loop der jaren komen in elk project opnieuw van pas.

In samenwerking met verschillende partners kan RSJ Media u van een totaaloplossing voorzien. Alle communicatie rond uw project verloopt dus via één centraal aanspreekpunt

Of het nu gaat om webdesign, hosting, creatie van een huisstijl, drukwerk, ... tot zelfs een luchtfoto of bedrijfsvideo, u kan bij RSJ Media terecht voor uw wensen! 

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Onze visie: advies is steeds gratis. Elke offerte wordt dan ook met veel zorg en vrijblijvend opgesteld.

Vertelt u ons uw verhaal?!

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Contacteer ons

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 
Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.
Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy