(Online) Presentatie

Op welke manier u het internet benadert, hangt volledig van uw activiteiten en clienteel af. RSJ Media assisteert u in zowel het denkproces rond internetaanwezigheid als de eigenlijke uitvoering ervan. 

Social Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken in het plan om uw clienteel te bereiken. RSJ Media realiseert en optimaliseert uw pagina's op sociale media. Bovendien kunnen wij ook de nodige advertenties opmaken die uw vindbaarheid én naambekendheid vergroten. 

Bent u reeds zelf aan een Social Media campagne begonnen? Goed zo, ondernemen op het internet is de eerste stap naar het veroveren ervan! Indien gewenst nemen wij uw stappen graag nog even kritisch onder de loep om u ervan te verzekeren dat u de juiste beslissingen neemt.

Visuele zichtbaarheid

Een goede huisstijl maakt uw bedrijf herkenbaar maar ook professioneler. RSJ Media kan ingeschakeld worden voor alle aspecten hierin:

  • Logo's
  • Drukwerk: naamkaartjes, folders, flyers, ...
  • Banners voor advertenties
  • ...

Heeft u al een logo? Geen probleem. Wij realiseren uw website en drukwerk in dezelfde stijl.

Vragen? Ook hiervoor staan we voor u klaar!

RSJ Media voert niet alleen de werken uit. We staan graag voor u klaar om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Goed advies schept goede banden, ook al leidt dit advies naar een ander product!
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie rond de opties die u heeft!

 

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Contacteer ons

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.
Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 
Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy