Maatwerk

Administratie, presentatie, verkoop, ... Alle aspecten binnen een bedrijf worden meer en meer geautomatiseerd. RSJ Media brengt de bedrijfsprocessen in kaart en schrijft hiervoor een ontwerp uit voor een eventuele applicatie. 

Of het nu gaat om de adminsitratie van uw projecten of werkgevers of een applicatie die offertes uittelt en automatisch doormailt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het resultaat is uiteraard altijd hetzelfde: een besparing op tijd en dus ook geld én een nauwkeurige manier van werken. 

Ervaring

RSJ Media heeft ervaring in talloze maatprojecten zoals webwinkels, administratiesystemen voor scholen, CRM-software, kassasoftware, ...
Ook uw project wordt door ons tot een goed einde gebracht.

Zet de stap naar automatisering

Maak vrijblijvend een afspraak met ons voor een gesprek. Wij luisteren naar u en tekenen een plan uit.

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Contacteer ons

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.
Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.
Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy