Contacteer ons

Een goede communicatiestrategie ontstaat niet op enkele uren. Er is veel denkwerk voor nodig, maar ook het luisteren naar een klant is erg belangrijk in dit proces. 

RSJ Media neemt de tijd voor zijn klanten. We luisteren graag naar uw wensen, en waar nodig geven we advies. Vele aspecten van offline en online communicatie worden door RSJ Media uitgevoerd. Indien echter blijkt dat we voor bepaalde aspecten beroep moeten doen op andere professionals, assisteren we  u in dit hele proces.

Alles begint vanuit uw verhaal. Uw bedrijf is uniek in zijn werking en hoe het zijn klanten benadert. Vanuit dit verhaal vertrekken we steeds in de creatie van uw oplossingen.

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.

Contacteer ons

Geenrijt 39
​   3550 Heusden-Zolder

0485 42 55 91
info@rsjmedia.be

BTW BE0636 802 030

Deze klanten gingen u voor

Een greep uit de projecten

Wat klanten vertellen

Wij contacteerden RSJ Media voor de aanmaak van onze nieuwe website. Gedurende het hele proces werden wij op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Het resultaat mag er wezen, onze klanten vinden gemakkelijk hun weg naar de website. Bovendien kunnen wij de website snel en overzichtelijk aanpassen.
Het resultaat van de samenwerking met RSJ Media is een website waar we trots op kunnen zijn. Bovendien kunnen we zelf de nodige aanpassingen aan teksten en foto's realiseren, waardoor we steeds de nieuwste producten en diensten op onze website hebben staan. Ook de naamkaartjes die we hebben laten ontwerpen zijn van zeer goede kwaliteit. 
Vlotte samenwerking, correcte afhandeling van het project! Tijdens de bijeenkomsten werd er de tijd genomen om al onze wensen nauwkeurig te overlopen. Dit resulteerde in een resultaat waar we uitermate tevreden van zijn.

Heeft uw project de juiste aandacht en expertise nodig? 
Contacteer ons voor een blijvend gesprek. 
Advies is steeds gratis!

Cookies en privacy